HeWennan hoitolassa Sinua palvelevat Susanna ja Anna-Katri

Susannan luontaishoidot rakentuvat aina hyvin yksilöllisesti ja intuitiivisesti, sisältäen elementtejä mm. shiatsusta. Shiatsu on luonnollinen terapiamuoto ja kokonaisvaltainen hoito fyysiseen ja henkiseen tasapainoon. Shiatsu hoito tukee ja vahvistaa kehon luontaista kykyä parantaa ja tasapainottaa itseään. 

  • Beautiful Peace ~ Luonnollisesti kaunistavaa, lempeää kasvojen alueen gua shausta ja syvärentouttavaa päähierontaa ♡ Kasvojen gua shaus saa mikroverenkierron ja nestekierron virtaamaan, puhdistaa ja kirkastaa hodettavia alueita sekä rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Tekee ihosta kimmoisan ja kuulaan. Hoidossa mukana luonnolliset, hoitavat öljyt. Tule hoitoon meikittömin ja puhtain kasvoin ♡

Anna-Katrille reiki on ollut luonnollinen osa omaa hyvinvointia jo vuodesta 2008 lähtien, se on ollut ihana tapa rauhoittaa levotonta mieltä ja kierroksilla käyvää kehoa. Nyt on viimein koittanut aika, jakaa tätä universaalista energiaa sitä kaipaaville. Tarvittaessa kokonaisuudet rakentuu yhdistellen life coachingia, reikiä sekä kiinalaisen lääketieteen oppeja.

  • Reiki Relax ~ Hellitä hetkeksi arjen kiireistä lempeään olemisen tilaan. Anna kehosi ja mielesi elpyä energioitasi tasapainottavassa reikihoidossa. Reikihoito perustuu elämänvoiman energiaan, jota hoitaja antaa virrata käsiensä kautta hoidettavaan. Usein fyysinen keho kaipaa vain hoitavaa pehmeää kosketusta, mieli lepoa ja irtipäästämistä. HeWennan Reiki Relax hoidossa tasapainotetaan kehoa chakrojen kautta, annetaan mielen elpyä arjen kiireistä ja kaikkien aistien nauttia vain olemisesta ja eteeristen öljyjen tuoksuista. Palaa kehoosi, löydä yhteys itseesi.