Esse Experience 105€
Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito sisältää kasvojen akupainannan, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan sekä yhden valitsemasi lisäpalvelun.
Vaihtoehdot ovat:

  • päänahan rentouttava käsittely
  • käsien hemmotteleva hieronta
  • silmänympärysalueen stimuloiva hieronta

Esse Ultimate Experience 145€
Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja selän rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää tarvittaessa ihonpuhdistuksen, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, kuorinnan, päänahan rentouttavan
käsittelyn, Esse Sensitive tai Lifting- kasvohieronnan, jonka vaikutuksia tehostetaan gua shalla, stimuloivan silmänympäryshieronnan, Exlusion naamion, jalkapohjien kuorinnan ja hieronnan sekä seerumin ja loppuvoiteen.

Esse Express tutustumishoito 45min 70€ (vain uusille asiakkaille kertaluontoisesti)
Esse Express -kasvohoito tutustuttaa ihosi ja mielesi Essen probioottiseen maailmaan. Konsultoiva hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, akupainelut, seerumin ja loppuvoiteen. Hoidossa kartoitetaan ihon kunto ja tarpeet, kuunnellen toiveesi. Hoidon päätteeksi käydään läpi tuotesuositukset ja mahdolliset jatkotoimenpiteet. Ostaessasi Essen tuotteita 120 eurolla Esse Express hoidon yhteydessä, palvelu hyvitetään loppusummasta (arvo65€).
 

Ihonpuhdistus 75min, mekaaninen 80€ , ultraääni 85€
Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä. Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen mekaanisesti tai ultraäänellä, seerumin, naamion ja loppuvoiteen.

Timanttihionta 75min 85€

Timanttihionta on tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava hoito, joka kuorii hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta.