HeWenna – Hyvän olon jooga

HeWe on nyt HeWenna, koska mukana toiminnassa on lisää sydämellisiä ammattilaisia. Jatkossa pystymme tarjoamaan entistäkin enemmän ja monipuolisempia palveluita.

Joogatuntien ydin on Heartful-joogaa, joka on lempeyteen ja yksilöllisyyteen nojaava joogatyyli. Se ei ohjaa vain yhteen oppiin, vaan antaa mahdollisuuden luottaa oman kehomielen viisauteen. Heartful-jooga lisää elinvoimaa omista lähtökohdista käsin ja tuo joogan osaksi arkea myös maton ulkopuolelle.   

Viihtyisä HeWe-sali sijaitsee Mikkelissä, Hauskankatu 10:ssä. Kuten jo katuosoitteemme antaa ymmärtää, on hyvä olo hauskaa ja ei lainkaan vakavaa. Olet sydämellisesti tervetullut harjoituksiin juuri sellaisena kun olet, täydellisenä itsenäsi. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tai omia joogavälineitä. HeWe-tila on varusteltu Yogiraj:n luonnonmateriaalisilla joogatarvikkeilla. Tarvitset mukaasi ainoastaan itsesi ja mukavat, rennot vaatteet.

Lempeään studiotilaamme mahtuu kerrallaan noin 5-10 osallistujaa tuntisisällöstä riippuen. Tämä mahdollistaa osallistujien yksilöllisen huomioimisen. HeWe-tilan harjoitukset rakentuvat hyvinvointia ja palautumista tukevien elementtien ympärille, joita ovat lempeys, pysähtyminen, lepo ja läsnäolo.

Ryhmätunnit, ole hyvä:

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su