Heartful Hatha -jooga selkeyttää ja energisoi

Heartful Hatha on dynaamisen lempeä joogaharjoitus, jossa kehoa vahvistavat ja palauttavat fyysiset asanaharjoitukset sekä mieltä kirkastavat hengitys- ja meditaatioharjoitukset kietoutuvat yhteen. 

Harjoitus muodostuu hengityksen, läsnäolon ja liikkeen yhdistymisestä eri asanoissa eli jooga-asennoissa. Harjoituksen dynaamisuus vaihtelee vuorokauden- ja vuodenajan mukaan. Harjoitus voi keskittyä chakrojen eli kehon energiakeskusten ympärille tai painottua esimerkiksi huoltamaan erityisesti tiettyjä kehon osia ja eri elementtejä. Harjoitus valmistaa ja energisoi fyysistä kehoa päivän toimiin ja samalla mieli kevenee ja energiasi virtaus vapautuu. Harjoitus sisältää jooga-asanoita, joihin siirrytään ohjatusti ja joissa pysytään muutamien hengityskierrosten ajan. 

Kenelle harjoitus sopii?

Heartful Hatha sopii kaikille, jotka haluavat lisätä omia voimavaroja arjessa ja vahvistaa läsnäoloa omassa kehossa ja elämän hetkissä.

Harjoituksen vaikutukset?

Harjoitus hoitaa nivelten liikkuvuutta, vahvistaa lihaksia ja parantaa tasapainoa. Harjoitus auttaa helpottamaan stressiä ja vahvistaa omaa voimaasi.

Vie harjoitus mukaasi arjen pieniin hetkiin.

Seuraavat Heartful Hatha -tunnit: