Fysioterapiapalveluista on apua, kun liikunnassa tai fyysisessä toimintakyvyssä on ongelmia tai haluat vahvistaa suorituskykyäsi

Ajoittain keho voi kaivata ulkopuolista apua, jotta sen kyky toimia mahdollisimman hyvin palautuu. Fysioterapiapalveluni tukevat asiakkaan fyysistä toimintakykyä ja henkisiä voimavaroja. Tavoitteenani on työskennellä asiakkaan kanssa yhdessä, jotta hänelle tärkeiden asioiden tekeminen onnistuu mahdollisimman täysipainoisesti. Fysioterapia on omasta kehosta huolehtimista, suorituskyvyn optimointia ja palautumisen tukemista.

HeWe-fysioterapian vastaanotto on Lääkärikeskus Ikiomassa. Hoitoon voit tulla joko lääkärin lähetteellä tai varaamalla ajan suoraan Henna Hautamäelle. Tarvittaessa Henna ohjaa jatkotutkimuksiin lääkärille, mikäli fysioterapian antamiseksi tarvitaan tarkempia tutkimuksia. Siksi lääkärikeskuksessa toimiminen antaa hyvän kokonaispalvelun asiakkaalle kaikissa tilanteissa.

Ajanvaraus HeWe-fysioterapiaan Läääkärikeskus Ikioman kautta

Ikioman nettiajanvaraukseen pääset alla olevasta painikkeesta. Ajanvaraussivun auetessa valitse haun erikoisalaksi fysioterapia niin pääset katsomaan seuraavia vapaita fysioterapia-aikoja.