Luovuus löytyi makrameeista ja intohimo liikunnasta

Minut voi löytää HeWennan ateljeesta näpräämästä makrameeita, ohjaamasta Yin-joogaa ja Lempeä-liike tunteja tai jopa meditaatioharjoituksista. Hyvinvointialalla olen työskennellyt personal trainerina, wellness coachina ja ryhmäliikuntaohjaajana. Kouluttautuminen on ollut minulle aina hyvin tärkeää ja koenkin itsensä kehittämisen parhaimmaksi investoinniksi. Kaupallisen alan koulutuksen lisäksi olen;

LCA Life Coach, Life Coach Academy 2020

Meditaatio-ohjaaja, Yin-joogaohjaaja, Happy Jack Yoga 2020

(joogaopettajan opinnot vielä vähän kesken)

Wellness Coach, FAF Finland 2016

Personal trainer, Trainer4you 2014

Reiki-hoitaja, 2008

Energiselle ja hyvin spontaanille persoonalleni Yin jooga ja meditaatio ovat tuoneet elämääni juuri oikeanlaista tasapainoa. Luovuus, liike ja hetkistä nauttiminen ovat hyvinvointini perusta. Haluan omalta osaltani tuoda maailmaan lisää hyvää energiaa, yhteenkuuluvuuden tunnetta, riemua ja rauhaa. Rohkaista ihmisiä olemaan juuri sellaisia kuin he haluavat olla. 

Henkilökohtainen matkani tähän pisteeseen on ollut osittain pitkä ja kivinen, vaatinut monet irtipäästämiset ja itseni kohtaamisen täysin rehellisesti. Muutos on ollut elämässäni kantava teema jo pitkään. Viimein olen riisunut vuosien mittaan päälleni kasautuneet roolit, avannut luovuuteni portit ja kaivellut ihanien ystävieni avulla rohkeuden sydämestäni olla juuri sellainen kuin olen. Siksipä olenkin nyt osa HeWennaa ja haluan omalta osaltani auttaa myös Sinua kohtaamaan todellisen itsesi ja avaamaan mahdollisuuksiesi portit.