Luovuus löytyi makrameeista ja intohimo liikunnasta

Minut voi löytää HeWennan ateljeesta näpräämästä makrameeita, ohjaamasta Yin-joogaa ja Lempeä-liike tunteja tai jopa meditaatioharjoituksista. Hyvinvointialalla olen työskennellyt personal trainerina, wellness coachina ja ryhmäliikuntaohjaajana. Valmistun tänä syksynä Life Coachiksi ja nyt samalla vielä opiskelen Happy Jack Yogalla joogaa ja meditaatiota.

Energiselle ja hyvin spontaanille persoonalleni Yin jooga ja meditaatio ovat tuoneet elämääni juuri oikeanlaista tasapainoa. Luovuus, liike ja hetkistä nauttiminen ovat hyvinvointini perusta.

Haluan omalta osaltani tuoda maailmaan lisää hyvää energiaa, yhteenkuuluvuuden tunnetta, riemua ja rauhaa. Rohkaista ihmisiä olemaan juuri sellaisia kuin he haluavat olla. 

Olen aloittanut työurani jo hyvin nuorena, kiitos kotikasvatukselleni. Tein aina töitä mitä sain ja uskaltauduin hakemaan sellaisiakin, mihin rahkeet eivät olisi ehkä riittäneet. Hankin hyvän kaupallisen koulutuksen ja hyvän vakaan työn. Tämä elämä ei kuitenkaan koskaan tuntunut omalta ja vuosien varrella työpaikat ja -tehtävät vaihtuivat, tyhjyyden kasvaessa sisälläni. Janosin merkityksellisyyttä ja omannäköistä tekemistä elämääni, kaipasin yhteenkuuluvuutta ja etsin itseni kaltaisia ihmisiä, omaa heimoani.

Olin aina ollut hyvin liikkuvainen ihminen ja kiinnostunut henkisestä hyvinvoinnista. Opiskelin niitä ja pääsin työskentelemään liikunta- ja hyvinvointialalle. Tuo oli parasta mitä elämässäni oli tapahtunut pitkään aikaan ja käynnisti suuremman vaelluksen elämässäni joka nyt on viimein löytänyt tiensä pään HeWennasta. 

Matkani on ollut osittain pitkä ja kivinen, vaatinut monet irtipäästämiset ja itseni kohtaamisen täysin rehellisesti. Olen viimein riisunut vuosien mittaan päälleni kasautuneet roolit, avannut luovuuteni portit ja kaivellut ihanien ystävieni avulla rohkeuden sydämestäni olla juuri sellainen kuin olen. Siksipä olenkin nyt osa HeWennaa ja haluan omalta osaltani auttaa myös Sinua kohtaamaan todellisen itsesi ja avaamaan mahdollisuuksiesi portit.